This page in ENG
Hier maak ik enkel verbinding met dit deel van mijn werk. Op de CRANIOSACRAAL WEBSITE kun je meer details vinden en informatie over behandelingen.

Be still like a mountain and flow like a great river.〞

– Lao Tzu

Als danskunstenaar heb ik veel verschillende lichaamsgerichte behandelingen ervaren om mij te ondersteunen in mijn werk, ontwikkeling en welzijn. (Biodynamische) Craniosacraal Therapie heeft mij persoonlijk altijd het meest geraakt en geholpen. Ik hou van de subtiele waarnemingen terwijl tegelijkertijd na afloop de verandering zo krachtig kan zijn. Na een opleiding in Engeland geef ik nu ook zelf behandelingen. In het hart van Craniosacraal Therapie en mijn dans vind ik de dynamiek tussen beweging en stilte. In de verfijning daarvan zijn zij nauw met elkaar verweven.

Ik werk graag met verschillende mensen die zich bewegen in uiteenlopende hoeken en lagen van de samenleving en de wereld. Vanuit mijn eigen ervaring voel ik een natuurlijke verbondenheid met dansers. Ik bied graag ondersteuning in dit vakgebied waar mogelijk. In iedere cliënt zie ik de moed en het verlangen zich goed te voelen, te groeien en vitaal te zijn, zich te verbinden met zichzelf en haar/zijn/hun omgeving. Biodynamische Craniosacraal Therapie is een mooie, respectvolle manier om die verbinding in ons dagelijks leven te kunnen bevorderen, wie we ook zijn en waar we ons ook bevinden op onze eigen levensweg.

Ervaring van een cliënt (vertaling uit het Engels):
“Biodynamische Craniosacraal Therapie met Lily is anders dan alles wat ik tot nu toe heb ervaren. Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om te genezen en te groeien door dit proces. Lily creëert een ruimte van compassie en acceptatie die de diepe staat van genezing die de behandeling biedt, complementeert. Ik ervaar de sessies met Lily als diepgaand, me verbindend met een veld van inherente wijsheid en heelheid. Het voelt als een duik in een uitgestrekte en stille oceaan. Soms geeft de behandeling me eenvoudig meer energie, helderheid of afstemming en op andere momenten voelt het alsof de behandeling iets diep voorouderlijks heeft aangeraakt. Ik heb een gevoel van kalmte en stilte in mezelf ontdekt waar ik nog niet eerder mee in aanraking was geweest.” 

What would happen if you claimed your original form? Wouldn’t it be interesting to know who you were?〞Dr. James Jealous

Lily Kiara, B.C.S.T. Biodynamische Craniosacraal Therapeut
IABT | International Affiliation of Biodynamic Trainings
ICrA | International Cranial Association
Geregistreerd CAT therapeut (NL)
GAT | Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten

BCST WEBSITE