Het Groenste Gras
The info here is in Dutch. If you wish to receive information in English, please contact me through email. For full programme in Dutch: Theateretappe.
 
Het Groenste Gras is een voorstelling van 20 min. die gespeeld wordt in een theaterwagen, in het kader van De Theateretappe.
 
 

Een solo voorstelling met liedjes, een gitaar en dans. Als een contemplatie, een gedicht, een verstilde ervaring.

Het Groenste Gras gaat over het verlangen hier te ervaren wat we denken ergens anders te kunnen vinden. Vogels vliegen naar het zuiden, en wij zoeken de mooiste ervaring in onze dromen bij de uitgestrektheid van de velden, het wijdse van de zee, de hoogste bergtop of de diepste liefdesrelatie. We gaan velden en wegen af, willen steeds weer gestimuleerd worden en geraakt door wat er buiten ons gebeurt. We denken dat we misschien nog niet alles hebben om gelukkig te kunnen zijn, en dat we eerst nog van alles moeten doen en kunnen.

Uiteindelijk komen we altijd weer bij onszelf uit. Net als de vogels, die vliegen altijd weer terug. Is het gras eigenlijk wel groener aan de andere kant van de heuvel? Hoe groen kunnen wij het zelf maken? Een zoektocht naar het groenste gras in onszelf.

Het Groenste Gras is een bewerking van de avondvullende voorstelling Moving South, welke toerde door Europa en Australie, tussen 2006 en 2009.

Voor meer informatie, ga naar: Theateretappe

Speeldata 2010:

15, 16 mei: Texel

3 juni: Landelijk Noord

6, 7, 8 & 26, 27, 28 juli: Texel

  terug naar projects foto: Ellen Oostra